wie ik ben

Wie ik ben? Mijn naam is Natascha Vale ik ben sinds al ruim 7 jaar zelfstandig ondernemer.  De laatste jaren onder de Natascha Valenaam Lifekick. In de laatste jaren heeft het werkveld zich begeven in het coachen van ruim 100 ondernemers om hun ambitie in actie te brengen.

Ik breng voor mensen de volgende eigenschappen mee: creatief, intens, energiek en enorm doortastend. Vanuit positiviteit en een half vol glas als uitgangspunt is alles mogelijk. Ook is alles een uitdaging en kans.

Opleiding

Een mooie combinatie van HBO Commercie en post-HBO Lifecoaching for professionals maakt dat er een grote verbondenheid met ondernemerschap en ondernemende mensen met een ambitie is. Daarnaast mag ik me gecertificeerd mental coach noemen. Ook heb ik een certificering in projectmanagement.

Werkervaring

Mijn ervaring ligt onder andere in marketing management functies. Specifiek mocht ik verantwoordelijk ziijn voor productontwikkeling en marketingcampagnes, gaf leiding aan diverse implementatie projecten en training aan customer service teams.

Stoute schoenen

In 2008 trok ik zelf de stoute schoenen aan en koos voor het ondernemerschap. Dat paste beter bij mijn vrije geest.

Al direct kwam het motto: iedere ondernemer fluitend door het leven en vrij van zorgen en angsten.

Zelf ervaart ik iedere dag de ups en downs van het ondernemerschap, als zelfstandig ondernemer en alleenstaande moeder van twee zonen. Je kunt dus wel zeggen dat ik alle ervaringen van het ondernemerschap zelf met me meedraag, een ondernemer pur sang zegt men dan.